برآورد هزینه بازسازی بر اساس متراژ خانه

برآورد هزینه بازسازی بر اساس متراژ خانه

برآورد هزینه بازسازی بر اساس متراژ خانه

انسان‌ها زیبایی را دوست دارند. ما قسمت زیادی از عمرمان در خانه سپری می‌شود و زیبایی خانه در روحیه ما تاثیر به‌سزایی دارد. هرچقدر هم در ساخت یک واحد مسکونی و اداری، از مصالح با کیفیت و به‌روز استفاده شود، بالاخره بعد از مدتی استفاده و بالا رفتن سن ساختمان خیلی از عوامل داخلی فرسوده و قدیمی می‌شوند و نیاز به بازسازی و تعمیرات دارند.

بازسازی ساختمان می‌تواند برای تعمیر یک واحد قدیمی و یا حتی زیبا و جدیدتر کردن یک ساختمان نه چندان قدیمی انجام شود.

 بازسازی ساختمان باعث بهبود کیفیت محیط و هم‌چنین بالا رفتن عمر واحد می‌شود. اگر قصد انجام بازسازی دارید باید نکات مهم بازسازی ساختمان را در نظر بگیرید. در هر صورت باید بودجه، پیمان‌کار مجرب، خواسته‌ها، طراحی و برنامه‌ریزی برای بازسازی خانه مشخص شود. به هر حال شما قصد استفاده هرچه زودتر از آن واحد را دارید و نیاز است قبل از شروع بازسازی ساختمان برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید.

اصول بازسازی خانه قدیمی و ساختمان

به عملیات ساختمانی و اقداماتی که جهت رفع مشکلات فرسودگی یا طراحی قدیمی صورت می گیرد بازسازی ساختمان می‌گویند. بازسازی خانه، در واقع در راستای رفع مشکلات، خرابی‌ها و زیباسازی بناها انجام می‌شود، مخصوصاً وقتی سازه و استحکام ساختمان مشکلی ندارد و تعمیرات در فاز 2 و نازک‌کاری‌ها انجام می‌شود.

بازسازی خانه‌ قدیمی منجر به استفاده بهینه از زیربنای ساختمان می‌شود و افراد می‌توانند بر اساس سلیقه خود واحد را طراحی کنند و از زندگی در آن لذت ببرند. مدرن و مفید کردن فضای موجود، بهبود کیفیت، تنوع و زیبایی در ظاهر و عملکرد درست تاسیسات و تجهیزات ساختمان از اهداف اصلی بازسازی ساختمان می‌باشد.

حتی پیش می‌آید که ساختمان‌ های جدیدتر نیز اصول مهندسی را رعایت نکرده‌اند و غیر اصولی طراحی شده‌اند. در این موارد نیز می‌توان طرح را بر اساس اصول معماری مطابق سلیقه و نیاز کارفرما عوض کرد.

بازسازی خانه خود را از کجا شروع کنیم؟

ما همواره در شرکت عمران دژ از طرف مشتریان با این سوال مواجه می‌شویم که بازسازی خانه خود را از کجا شروع کنیم؟ البته که شاید نتوان فقط یک مسیر برای ترتیب مراحل بازسازی خانه نام برد. اما به‌هرحال اصولی برای مراحل بازسازی ساختمان وجود دارد که برای درست انجام دادن بازسازی باید به آن‌ها دقت کرد.

اولین گام از مراحل بازسازی خانه قدیمی تعیین بودجه و برآورد هزینه بازسازی است. شخص قبل از شروع مراحل بازسازی آپارتمان باید آگاهی کافی نسبت به هزینه‌ها داشته باشد و بعد اقدام به آغاز بازسازی کند.

به این منظور، باید یک چک‌لیست از عملیات مورد نظر تهیه کرد. در واقع شما با تهیه چک‌لیست دقیقاً مراحل بازسازی آپارتمان را می‌دانید و می‌توانید از این طریق اول از همه تخمین هزینه در هر مرحله بازسازی را انجام دهید و بعد بر اساس چک‌لیست کار خود را پیش ببرید.

ترتیب مراحل بازسازی خانه

برآورد هزینه بازسازی بر اساس متراژ خانه

خب بعد از تهیه چک‌لیست و مشخص شدن اهداف و مراحل بازسازی خانه قدیمی، باید به سراغ آغاز کار بازسازی رفت و به ترتیب مراحل بازسازی ساختمان را پیش برد. در ادامه به ترتیب مراحل بازسازی آپارتمان را بررسی خواهیم کرد.

تخریب

برای شروع ترتیب مراحل بازسازی خانه باید از تخریب شروع کرد. با توجه به نیازها و تعمیرات لازم، تخریب آغاز می‌شود. ممکن است فقط چند در و پنجره در تخریب کنده شوند. همچنین ممکت است اُپن قدیمی و دیوارش، سرامیک کف به صورت جزیی برای تعویض لوله‌های شوفاژها و یا به صورت کلی و کل سرویس‌ها تخریب شوند.

به‌هرحال با توجه به خواسته‌های کارفرما و نظر تخصصی مهندسین، تخریب‌های لازم انجام می‌شود. حتی شاید خانه کمی جدیدتر باشد و اصلاً نیاز به تخریب هم نباشد.

خروج نخاله‌ها

طبیعی است نخاله‌های تخریب کمی زیاد هستند و فضای کار را به شدت تنگ می‌کنند. به همین دلیل بعد از انجام عملیات تخریب، اگر بخواهیم به ترتیب مراحل بازسازی آپارتمان را انجام دهیم، باید شروع به خارج کردن نخاله‌ها به کمک گونی کرد. البته اگر میزان تخریب کم باشد می‌توان نخاله‌ها را در گوشه‌ای دپو کرد، اما بهتر است که از همان ابتدا خانه را شلوغ نکنیم.

عایق‌کاری

در ترتیب مراحل بازسازی ساختمان پس از تخریب انجام عایق‌کاری در سرویس و آشپزخانه و در صورت تخریب کف، باید کف‌سازی انجام شود تا خانه آماده اجرای تاسیسات فاضلاب و کاشی‌کاری بشود.

تاسیسات برقی و لوله‌کشی

در صورت نیاز به تعویض سیم‌کشی و تاسیسات برق و لوله‌کشی ساختمان، بهتر است که این موارد در همان ابتدای کار انجام شوند. جون تمامی این تاسیسات توکار هستند، تعمیر آن‌ها در آینده کمی سخت و هزینه‌بر است. پس اگر بیش از 10 سال از عمر ساختمان می‌گذرد، بهتر است در مراحل بازسازی تعویض تاسیسات برقی و لوله‌کشی را در اولویت قرار دهید تا خیالتان از این بابت راحت شود.

کاشی‌کاری و کف‌پوش

در ادامه مراحل بازسازی خانه قدیمی به کاشی‌کاری می‌رسیم. بهتر است اول از سرویس‌ها شروع کرده و بعد به سراغ کف‌پوش خانه برویم. سرامیک کف سرویس و کاشی دیوار و در ادامه می‌توان سرامیک کف‌ خانه را اجرا کرد.

البته در ترتیب مراحل بازسازی خانه مخصوصاً اگر قصد اجرای پارکت و یا لمینت دارید، می‌توان کف‌پوش خانه را کمی عقب نیز انداخت. چون پارکت‌ها کمی حساس هستند و ممکن است در ادامه کار آسیب ببیند شاید باید در نصب آن‌ها کمی تاخیر بیندازید و به انتهای مراحل بازسازی آپارتمان موکول کنید.

نصب در و پنجره

خب در ادامه مراحل بازسازی ساختمان، بهتر است درها و پنجره‌ها نصب بشوند. البته در نظر داشته باشید که چون باید در و پنجره‌ها سفارش بدهید تا بسازند، بهتر است کمی زودتر برای آن اقدام کنید.

در آوردن پنجره قبلی و نصب پنجره جدید ممکن است به دیوار اطراف آسیب بزند و به همین دلیل بهتر است ترتیب مراحل بازسازی آپارتمان را رعایت کرده و قبل از گچ‌کاری، پنجره‌ها را نصب کنید. البته درها چنین مشکلی ندارند و هر موقع بخواهید می‌تواند درهای داخلی را نصب کنید.

اجرای کناف و گچ‌کاری

سقف کاذب کناف این روزها به شدت محبوب شده‌اند و افراد مخصوصاً برای داشتن نور مخفی و زیباسازی اطراف لوستر از کناف استفاده می‌‌کنند. البته اجرای کناف در مراحل بازسازی آپارتمان می‌تواند زودتر نیز انجام شود، اما برای رعایت ترتیب مراحل بازسازی آپارتمان و اجرای گچ‌کاری، بهتر است تمامی مراحل بازسازی قبلی، انجام شده باشند.

پوشش دیوارها

خب دیگر کارهای اساسی و در واقع زیرسازی، کاملاً تمام شده است و در ادامه مراحل بازسازی در راستای روند زیباسازی و افرایش کاربرد فضاهاست. اجرای کاغذدیواری یا رنگ‌آمیزی باید در این مرحله انجام شود.

کابینت و کمدها

یک طرح اصولی کابینت می‌تواند به طرز دیوانه‌واری کاربری و راحتی آشپزخانه را بالا ببرد. آشپزخانه را می‌توان مهم‌ترین بخش خانه دانست و کابینت‌ها هستند که می‌توانند به راحتی آن بیفزایند. مخصوصاً که در گذشته جایی برای ماشین ظرف‌شویی در نظر نمی‌گرفتند و یا یک فضای خالی بیهوده برای گاز مبلی قرار می‌دادند.

در صورت رنگ‌آمیزی و اطمینان از خشک شدن رنگ‌ها، می‌توان ساخت و نصب کمدها را نیز آغاز کرد. کمدها را می‌تواند در اتاق‌خواب‌ها و در ورودی به منظور جالباسی و جاکفشی اجرا کرد که به شدت خانه را راحت، شیک و مدرن می‌کنند.

 نصب تجهیزات روکار

خب اگر به ترتیب مراحل بازسازی خانه را انجام داده باشید و به این نقطه رسیده باشید، باید به شما تبریک گفت. در واقع دیگر مراحل بازسازی خانه قدیمی شما تمام شده و شما یک خانه جدید و بازسازی‌شده در اختیار دارید. نصب  شیرآلات، روشویی سرویس و هرگونه تاسیسات روکار، کلید و پریز، نورپردازی، هالوژن و نور مخفی و لوازم آشپزخانه مثل گاز و هود، از جمله اقدامات این مرحله می‌باشند.

نظافت

خب طبیعتاً اتمام مراحل بازسازی منزل، کثیف‌کاری دارد و خانه شما هنوز قابل سکونت نیست و دیگر نوبت آخرین تیر بازسازی است و شما باید خانه جدیدتان را تمیز کنید. بهتر است در این مرحله نیز از یک تیم حرفه‌ای کمک بگیرید و دستی به سر و روی خانه خود بکشید و تمامی نخاله‌‌های اضافی را از خانه خارج کنید و خانه را آماده چیدمان وسایل و دکوراسیون جدید خود کنید.

هزینه بازسازی آپارتمان چقدر است؟

به طور کلی محاسبه هزینه بازسازی آپارتمان یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آن می‌باشد. قبل از هر اقدامی باید بودجه خود برای بازسازی ساختمان مشخص کنید. برآورد هزینه بازسازی ساختمان پس از مشخص شدن طراحی معماری و انتخاب متریال با در نظر گرفتن مساحت و عمر بنا انجام می‌شود.

قیمت نهایی بر اساس موارد درخواستی کارفرما مورد بررسی قرار می‌گیرد و برآورد می‌شود. البته که به دلیل نوسانات شدید قیمت‌ها، ممکن است برآورد اولیه هزینه بازسازی ساختمان با تغییر همراه باشد.

برای تخمین قیمت بازسازی خانه قدیمی باید مشخص شود که کدام قسمت‌های خانه نیاز به بازسازی دارند و قرار است از چه متریال‌هایی استفاده شود. عوامل زیادی می‌توانند بر هزینه بازسازی ساختمان اثر بگذارند.

بررسی امکانات موجود در ساختمان، مدت زمان پروژه، بازسازی سرویس‌های بهداشتی و تعویض تاسیسات، مصالح و متریال، نیاز به تعویض کابینت آشپزخانه، میزان دستمزد و و اینکه واحد شما در طبقه چندم  قرار دارد از جمله پارامترهای مشخص کننده هزینه بازسازی منزل شما می‌باشند.

طراحی بازسازی ساختمان

در طراحی بازسازی خانه قدیمی، اولویت با درخواست‌های کارفرماست. اول باید کارفرما هدف دقیقش از بازسازی را مشخص کند.

پیمانکار پس از شنیدن خواسته‌ها، نظرات و ایده‌های کارفرما، طرح‌ها و نقشه‌های پیشنهادی و خود را با در نظر گرفتن جوانب اجرایی همراه با برنامه‌ریزی دقیق ارائه دهد. یک اکشن پلن دقیق باعث افزایش سرعت در عملیات و جلوگیری از هدر رفتن هزینه‌های اضافی می‌شود.

برآورد هزینه بازسازی بر اساس متراژ خانه

زمان اجرای بازسازی ساختمان چقدر طول می کشد؟

مدت‌زمان لازم هر پروژه بازسازی با دیگری متفاوت است. به‌صورت تقریبی اگر بازسازی خانه جزئی باشد و هدف از آن تنها اِعمال مجموعه‌ای از تغییرات سطحی باشد، این کار معمولاً در حدود یک ماه تا 45 روز تمام می‌شود.

هدف اصلی در این نوع بازسازی، ایجاد تغییر سطحی و ظاهری می‌باشد. اگر بازسازی شامل تخریب و تعویض تاسیسات نیز باشد باید حدود سه ماه برای آن وقت کنار بگذارید.

اگر در حال بازسازی کامل خانه قدیمی هستید و قصد دارید فضاهای دیگر به خانه اضافه کنید یا به جزئیات ظریف معماری بپردازید و کاربری ساختمان را عوض کنید شاید نیاز باشد برای فرایند بازسازی بین شش تا هشت ماه زمان کنار بگذارید.

برای مشاوره و انجام فرایند بازسازی ساختمان نیاز به یک شرکت پیمان‌کاری مجرب دارید. مهندسان ما در شرکت عمران دژ، در تمام مراحل پروژه از شروع، اجرا تا اتمام پروژه همراه شما بوده و مهندسان عمران دژ تمام تلاش خود را می‌کنند تا بهترین و کم هزینه‌ترین راهکار‌ها را در جهت پیشبرد پروژه به کار بگیرند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

افزونه "فرم تماس 7" نصب یا فعال نشده است