ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟

ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟

ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟


 

ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟

ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟

ویژگی‌های میکروسمنت چیست؟

  • چسبندگی بسیار بالا بر روی انواع سطوح (گچ، سیمان، رنگ، سرامیک، سنگ و …)
  • مقاومت بالا در برابر خط و خش و ضربه
  • فرم پذیری بسیار بالا
  • قابلیت اجرا در فضاهای خارجی و داخلی
  • ضدآب و عایق رطوبت
  • قابلیت اجرا بر روی دیوار، سقف و کف
  • قابیت استفاده برای خلق آثار هنری
  • قابل اجرا در ضخامت‌های مختلف
  • پوشش دیواری یکدست بدون هیچ درزی

چسبندگی بالا برروی انواع سطوح (گچ، سیمان، سرامیک، سنگ و …)

یکی از قابلیت‌های بسیار کاربردی میکروسمنت چسبندگی بسیار بالای این محصول است که این امکان را به مجریان و هنرمندان عزیز می‌دهد تا روی سطوح مختلف آثار هنری خود را بر جای بگذارند.

در پروژه‌های بازسازی بدون نیاز به تخریب سرامیک قدیمی دیوار یا کف آشپزخانه یا سرویس بهداشتی با اجرای میکروسمنت می‌توان یک پوشش دکوراتیو زیبا و با کیفیت بر جای گذاشت.

مثال دوم: در پروژه‌های ساختمان سازی یا بازسازی بعد از مرحله سیمان کاری بدون نیاز به گچ کاری می‌توان به صورت مستقیم از میکروسمنت استفاده کرد که باعث صرفه جویی در هزینه و زمان خواهد بود.

مقاومت بالا در برابر خط و خش و ضربه

آرشیتکت ها و هنرمندان حرفه ای در انتخاب پوشش دکوراتیو معمولاً به دنبال یک متریال زیبا و در عین حال با مقاومت بالا هستند.

این محصول در مقایسه با سایر پوشش‌های دکوراتیو بیشترین دوام و ماندگاری را در برابر خط و خش، ضربه و شرایط آب و هوایی مختلف و … دارد.
به همین دلیل قابل اجرا در فضای داخلی و خارجی می‌باشد و بدون نگرانی می‌توان روی دیوار، کف، سقف، داخل سرویس بهداشتی و حمام، نما و …. از این محصول استفاده کرد.

قابلیت نرم پذیری بسیار بالا

محصول میکروسمنت توسط کارشناسان مجرب به نوعی طراحی شده که بعد از ترکیب با آب ملات به دست آمده بسیار یکدست و منسجم بوده و حالت شکل پذیری بالایی دارد.

و به راحتی می‌توان با تغییر غلظت ملات بی نهایت بافت و طرح زیبا اجرا کرد و ایده‌های خلاقانه طراحان و هنرمندان گرامی را به راحتی به اجرا در آورد.

قابلیت اجرا در فضای داخلی و خارجی

متریال میکروسمنت به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و حداقل آسیب پذیری در برابر ضربه و خط و خش و همچنین خاصیت شکل پذیری بالایی که دارد می‌توان بدون هیچ مشکلی در فضای داخلی و خارجی ساختمان به عنوان یک پوشش دکوراتیو مقاوم زیبا و مدرن استفاده کرد.

ضد آب و عایق رطوبت

به دلیل رزین‌ها و مواد شیمیایی خاصی که در ترکیب این محصول استفاده شده کاملاً ضد آب و عایق رطوبت بوده و به راحتی قابل اجرا در مکان‌های با رطوبت بالا مانند سرویس بهداشتی، حمام، استخر، نما ساختمان و شهرهای باآب و هوای مرطوب می‌باشد.

قابلیت اجرا بر روی دیوار، سقف و کف

چسبندگی و مقاومت بالای این محصول باعث می‌شود و به راحتی بر روی دیوار، سقف و کف قابل اجرا باشد.
و بدون هیچ محدودیتی آثار هنری خلاقانه ای را به عنوان پوشش دکوراتیو بر روی سقف، دیوار و کف اجرا کرد و ایده‌های طراحان و هنرمندان را به اجرا در آورد.

قابلیت استفاده برای خلق آثار هنری

متریال میکروسمنت به هنرمندان خلاق کمک می‌کند آثار هنری مختلف مانند نقاشی‌های مدرن و بافت‌های خاص و متفاوت خلق کنند همچنین در زمینه هنرهای صنایع دستی کاربرد بسیاری دارد.

قابل اجرا در ضمانت‌های مختلف

متریال میکروسمنت به دلیل امکانات منحصر به فردی که دارد با ضخامت‌های مختلف قابل اجرا می‌باشد و بسته به تشخیص و نیاز مجری از ضخامت حدود ۱ میلی متر الی ۱ سانتی متر قابل اجرا می‌باشد.

پوشش یکدست و بدون هیچ درزی

از ویژگی‌های مهم این محصول خروجی یکدست و بدون هیچ درزی می‌باشد

این پوشش دکوراتیو توسط مجری‌های محترم به صورت دستی مستقیماً بر روی سطوح مختلف اجرا می‌شود و یک خروجی یکدست و یکپارچه ارائه می‌دهد.

هزینه اجرا میکروسمنت برحسب هر مترمربع چقدر است؟

پوشش دکوراتیو میکروسمنت یک متریال خاص و منحصر به فرد است که قطعاً باید توسط هنرمندان حرفه‌ای و با تجربه اجرا شود تا خروجی فوق العاده و زیبایی را به همراه داشته باشد

از این جهت در تعیین هزینه اجرا میکروسمنت به غیر از هزینه متریال مصرفی دستمزد مجری هنرمند و خلاق و با تجربه بخش مهم قیمت گذاری محسوب می‌شود.

دیگر موارد موثر در اجرای میکروسمنت:

  • نوع طرح و بافت نهایی
  • زیرسازی
  • بخش‌های مورد نظر برای اجرا (سقف، کف یا دیوار)
  • محیط اجراء فضای داخلی یا خارجی
  • ارتفاع مورد نظر برای اجرا
  • حجم متراژ کل پروژه و …

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

افزونه "فرم تماس 7" نصب یا فعال نشده است