مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

متاسفانه طبق تحقیقاتی که در مورد خرابی ناشی از زلزله انجام شده اند، مشخص شده که بخش زیادی از مشکلات سازه های ساختمانی، عدم استحکام دیوارهای غیر سازه ای است.

در واقع در حوادثی مانند زلزله ستون و اسکلت ساختمان به خوبی مقاوم می کند، ولی دیوارهای غیر سازه ای به راحتی تخریب می گردند. وال پست می تواند باعث افزایش مقاومت دیوارهای غیر سازه ای شود.

به طوری که در حین ارتعاشات زلزله، این دیوارها مقاومت خوبی از خود نشان می دهند و به راحتی تخریب نخواهند شد. روش های مختلفی برای اجرای وال پست وجود دارند که یکی از آن ها مش وال پست دیوار است.

مش وال پست دیوار می تواند مقاومت یک سازه را چندین برابر کند و باعث بهبود عملکرد دیوارهای غیر سازه ای گردد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را وال مش و انواع روش های اجرای آن آشنا کنیم.

وال پست چیست و در ساختمان چه نقشی دارد؟

وال پست که به آن وادار نیز می گویند، یکی از روش های مقاوم سازی دیوارهای غیر سازه ای در ساختمان ها است. در این روش از یک سری ابزارهای مختلف که در دیوار به صورت افقی و عمودی به کار می روند، استفاده می شود.

این ابزارها می توانند دیوارهای غیر سازه ای را به دیوارهای سازه ای متصل کنند و مانع از بروز مشکلات مختلفی در حین بروز حوادث مختلف شوند. وال پست با هدف مقاوم سازی ساختمان انجام می شود.

اگرچه برای اجرای وال پست باید هزینه نسبتا زیادی صرف شود، اما مطمئنا این هزینه کاملا به صرفه بوده و ارزش صرف کردن دارد. به ویژه برای ساختمان هایی که در شهرهای روی گسل ساخته می شوند، اجرای وال پست کاملا ضروری است.

مش وال پست دیوار چیست؟

مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

در حال حاضر دو روش رایج برای اجرای وال پست وجود دارد که اولین روش استفاده از وال پست های فلزی و دومین روش نیز استفاده از مش وال پست دیوار است. وال پست فلزی محدودیت های زیادی را به همراه دارد و به دلیل قیمت بالا، از نظر اقتصادی به صرفه نیست. ولی مش وال پست دیوار می تواند با مقاوم سازی ساختمان با کمترین هزینه، به یکی از بهترین روش های اجرای وال پست تبدیل شود.

مش وال پست دیوار یک نوع روش مقاوم سازی است که با کمک توری فایبرگلاس انجام می شود. در این روش می توان با پلاستر گچی و سیمانی، توری فایبرگلاس را روی دیوارهای غیر سازه ای قرار داد. نقش این توری ها، افزایش مقاومت دیوارهای غیر سازه ای است. بنابراین، می توانند برای ساختمان های مختلف مورد استفاده قرار گیرند و ارتعاشات زلزله را کاهش دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

افزونه "فرم تماس 7" نصب یا فعال نشده است