نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

علیرغم آنکه کفپوش بخش بزرگی از بودجه ساکنان منزل را به خود اختصاص می‌دهد، ولیکن، معمولاً توجه چندانی به کفپوش و تاثیر آن در طراحی دکوراسیون داخلی نمی‌شود. در واقع، کف بخش گسترده‌ای از فضا را در بر می‌گیرد.

بنابراین، کفپوش می‌تواند تعریفی از کف ارائه بدهد. به طور کلی، افراد با راه رفتن بر روی کفپوش احساس آرامش را تجربه می‌کنند. از این رو، کفپوش ممکن است القاگر مفهوم آرامش در دکوراسیون داخلی منزل باشد.

در این راستا، نمی‌توان از اهمیت کفپوش ایده آل در دکوراسیون داخلی اتاق نشیمن و یا اتاق پذیرایی غافل شد. به دلیل عدم اطلاعات کافی، برخی از افراد مجبور به انتخاب یک نوع کفپوش شده که فضا را بیشتر به یک کابوس بزرگ برای نظافت کردن نزدیک می‌کند.

این در حالی است که انتخاب کفپوش ایده آل می‌تواند پدید آورنده یک فضای دنج و راحت باشد. مهم نیست فضایتان کوچک و یا بزرگ باشد. پیش از هرگونه اقدام در راستای طراحی دکوراسیون داخلی، به اندازه کافی تحقیق کنید.

ابتدا نیاز است که اطلاعات کافی و مفید در خصوص انواع کفپوش، نحوه نصب و نگهداری آن‌ها به دست بیاورید. سپس، با درک تفاوت انواع کفپوش محصول مناسبی را انتخاب نمائید.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

معرفی انواع ایده‌های کفپوش برای طراحی دکوراسیون داخلی

ضروری است بدانید که به دنبال چه سبک و یا ظاهری در دکوراسیون اتاق پذیرایی هستید. هر خانه بنا بر سلیقه شخصی مالک آن طراحی می‌شود. بنابراین، نمی‌توان به طور قاطع گفت که کدام کفپوش برای تمامی خانه‌ها ایده آل است. به طور اساسی، کفپوش ایده آلی وجود ندارد.

کفپوش بر اساس نوع فضا می‌تواند ایده آل باشد. به عنوان مثال، آشپزخانه پلان باز و اتاق نشیمن با میزان بالایی از رفت و آمد کودکان و حیوانات خانگی نیاز بیشتری به تمیز کردن کفپوش دارند. علاوه بر این، ضروری است که حین جستجو در میان انواع ایده‌های کفپوش کارایی و کاربرد فضا را در نظر بگیرید.

آیا موقع تماشا کردن برنامه دلخواه خود از تلویزیون کفش‌ها را در آورده و پاهایتان را روی میز می‌گذارید و یا آنکه چنین فضایی برای گذراندن وقت با دوستان و نوشیدن یک فنجان قهوه داغ طراحی شده است؟ آیا تمایل دارید فضایتان با کفپوش چوبی بزرگ و روشن به نظر برسد و یا آنکه دوست دارید با انتخاب فرش مجلل اتمسفر فضا را تاریک و راحت نشان بدهید؟

در ادامه قصد داریم به معرفی ایده‌های کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی بپردازیم تا به شما در این تصمیم گیری بزرگ کمک موثری نمائیم.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

فرش طراحی دکوراسیون داخلی

از دیرباز تاکنون، فرش به عنوان عنصری پراهمیت در دکوراسیون داخلی اتاق نشیمن است. فرش ایرانی پای ثابت طراحی دکوراسیون اتاق پذیرایی نیز می‌باشد. هر نوع سبک طراحی داخلی می‌تواند فرش و قالی ایرانی را بپذیرد. به همین علت، محبوبیت این نوع کفپوش در سراسر دنیا غیرقابل انکار می‌باشد.

مهم نیست استایل و سبک فضایتان چه باشد؛ طراحی دکوراسیون سرد و مینیمال، شهری و مدرن تا سنتی و ییلاقی قادرند فرش ایرانی را به جزء لاینفک خود تبدیل کنند. فرش در ابعاد، بافت، طرح، نقش و نگار متفاوت به فروش می‌رسد.

این کفپوش یک فضای ایده آل برای نشستن ساکنان خانه به دور هم پدید می‌آورد. موضوع مهم در خصوص انتخاب این نوع کفپوش نیاز آن به شستشو و نگهداری می‌باشد.

علیرغم آنکه تکنیک شستشوی فرش و قالی ایرانی روز به روز پیشرفت کرده، ولیکن، این نوع کفپوش ممکن است برای افراد دارای فرزند و حیوان خانگی دردسرآفرین باشد. پیش از هرگونه اقدام در خصوص طراحی دکوراسیون داخلی منزل، سعی نمائید انواع فرش‌های ایده آل برای فضایتان را بررسی کنید.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

کفپوش وینیل لاکچری | LVF در طراحی دکوراسیون داخلی

کفپوش وینیل لاکچری و یا LVF به عنوان یک انتخاب شایسته در دکوراسیون داخلی اتاق نشیمن به شمار می‌رود. اهمیتی ندارد سبک اتاق نشیمن چه باشد؛ کفپوش وینیل لاکچری با تمامی انواع سبک طراحی داخلی سازگاری دارد. مقرون به صرفه بودن از مهم‌ترین مزایای انتخاب این نوع کفپوش به شمار می‌رود.

با این حال، ظاهر زیبا، عایق صدا، سازگاری با سیستم گرمایشی از کف و انعطاف پذیری زیر پا از دیگر مزایای این نوع کفپوش محسوب می‌گردد. امروز بی‌شمار طرح از کفپوش وینیل لاکچری موجود و قابل دسترس می‌باشد. این در حالی است که افراد بیشتر تمایل دارند از طرح چوب کفپوش LVF در مقایسه با سایر انواع طرح‌های آن بهره مند شوند.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

استفاده دو نوع کفپوش متفاوت در فضاهای بزرگ

بکارگیری همزمان از سبک مختلف با متریال متفاوت تاثیر بسزایی بر طراحی دکوراسیون داخلی دارد. استفاده این چند مدل محصول به عنوان یک راه حل اساسی برای تفکیک فضاها در طراحی پلان باز مطرح شده. به تصویر فوق توجه نمائید. متوجه خواهید شد که از کفپوش بتنی برای پوشاندن کف آشپزخانه استفاده شده است.

در حالی که طراحان از طرح پارکت شاه ماهی برای دکوراسیون داخلی اتاق نشیمن بهره برده‌ تا فضا را صمیمانه‌تر و گرم‌تر نشان بدهند. تلفیق دو عنصر بتن و چوب با یکدیگر القاگر مفاهیم ارتباط و انسجام می‌باشد. این دو عنصر متضاد در یک راستا توانسته‌اند طراحی هوشمندانه‌ای از فضا ارائه بدهند.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

طراحی کف میکس اند مچ (mix and match)

تلفیق قالی و کفپوش وینیل لاکچری، لمینت و یا پارکت یک هماهنگی خوشایند از دو نوع کفپوش کاربردی و مجلل ارائه می‌دهد. در واقع، استفاده از قالی ایرانی در این سبک طراحی دکوراسیون داخلی باعث   راحت‌تر و دنج‌تر به نظر رسیدن فضا می‌شود. استفاده همزمان از دو نوع کفپوش باعث شده تا نظافت کف آسان‌تر و انتخابتان مقرون به صرفه‌تر باشد.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

موکت طرح دار تیره در طراحی دکوراسیون داخلی

انتخاب این نوع کفپوش متناسب با طراحی داخلی فضای کوچک است. بنابراین، اگر اتاق پذیرایی و سالن نشیمن بزرگی ندارید و در عوض، به دنبال ایجاد فضایی راحت هستید، یک موکت طرح دار تیره فضایتان را متحول خواهد کرد.

بهتر است محدودیت ابعاد فضایی را بپذیرید. سپس، از رنگ‌های تیره و عمیق در راستای طراحی دکوراسیون داخلی فضای کوچک و محدود بهره ببرید. استفاده از رنگ‌های تیره و عمیق باعث القای احساس آرامش می‌شود.

نقش کفپوش در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

استفاده از یک نوع کفپوش واحد در طراحی دکوراسیون داخلی

تاثیر استفاده از یک نوع کفپوش واحد در سراسر فضا غیرقابل اجتناب است. عمده تاثیر استفاده از یک نوع کفپوش در حوزه طراحی پلان باز قابل مشاهده می‌باشد.
شما قادر خواهید بود از یک نوع کفپوش یکسان برای طراحی دکوراسیون اتاق پذیرایی، سالن نشیمن و آشپزخانه در نقشه طبقه باز استفاده نمائید. چنین امری به شما کمک خواهد کرد طراحی فضا را ساده، یکپارچه و وسیع نشان بدهید.

در واقع، استفاده از یک نوع کفپوش یکسان محدودیت فضایی ندارد. این کفپوش بدون محدودیت می‌تواند تا آن سوی پارتیشن‌ها و درها امتداد پیدا کند. این ایده نمونه‌ای دیگر از طراحی دکوراسیون داخلی به شمار می‌رود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

افزونه "فرم تماس 7" نصب یا فعال نشده است